Klant Case: Gemeente Rotterdam

Klant Case: Gemeente Rotterdam

10 Jaar action learning voor gemeente trainees

In samenwerking met Bing Werkatelier levert Tornak al sinds de start in 2002 haar bijdrage aan het traineeprogramma van de Gemeente Rotterdam. In het tweejarige programma verzorgt Tornak 18 dagen rondom gesprekstechnieken, adviesvaardigheden, projectmanagement, samenwerking in teams en branding.

De Tornakdagen zijn altijd gerelateerd aan de projecten die trainees als groep of individu uitvoeren. Elke trainingsdag is uniek omdat deze ontworpen en voorbereid wordt door een Tornak trainer in samenwerking met 2 trainees uit de groep. Deze zijn verantwoordelijk voor een juiste aansluiting van de trainingsdag bij de actuele wensen en behoeften van de groep. Het traineeprogramma is hiermee een levendig voorbeeld van ‘action learning’ !

Interesse?

Wil je zelf ook een traineeprogramma ontwikkelen op basis van action learning?
Neem dan contact op!