Jouw kompas voor de toekomst

Het programma ’Jouw kompas voor de toekomst’, geeft met behulp van een 360 graden meting, inzicht in het eigen verander-DNA en beantwoordt vragen als:

  • Wat is mijn persoonlijke ‘script’ ten aanzien van verandering?
  • Hoe ga ik om met spanningen en tegenslag?
  • Waar vind ik de juiste hulpbronnen tijdens het proces?
  • Welke interventies/experimenten kan ik vanaf morgen aangaan om mijn veranderopgave in verbinding met de omgeving (verder) te realiseren?

Je kiest op grond van jouw persoonlijke ontwikkelvraag voor een aantal modules die direct aansluiten bij de dagelijkse praktijk. Niet zomaar een training dus, maar een programma op maat dat door jou als professional zelf wordt samengesteld! Tussentijdse reflectiegesprekken, waarin per module de link naar de praktijk gelegd wordt, vormen de rode draad in het programma.

Bel voor meer informatie met de Tornak Groep 030-2321736, Marianne van Alphen.