Kwartaalrapportage zomer 2021

Kwartaalrapportage zomer 2021

Tornak zal van nu af aan drie maandelijks een rapportage maken over nieuwe activiteiten in ons vak van leren en ontwikkelen. Deze (compacte) rapportage plaatsen we op onze Linkedin groep en op de Tornak website onder ‘Actueel’. Vanzelfsprekend is dit geen totaalbeeld van onze activiteiten, maar geeft deze rapportage een impressie van waar we aan het ondernemen en samenwerken zijn.  

Net als voor iedereen heeft de afgelopen periode voor ons geleid tot veel veranderingen. Zo zijn onze digitale vaardigheden aanzienlijk versterkt, hebben we ons kantoor verkleind qua oppervlakte en werken we bewuster online of fysiek. Gelukkig hebben de eerste fysieke bijeenkomsten met succes alweer plaatsgevonden!  Voor een kennisinstituut in Utrecht zijn we voor 500 professionals met het ontwerp gestart van het programma ‘Trusted Advisor’. Voor een groot bouw-infra project hebben we met behulp van creatieve werkvormen op 1,5 meter afstand voor 40 deelnemers een Project Follow Up bijeenkomst begeleid met opdrachtnemers, opdrachtgevers, leveranciers en andere stakeholders.

We werkten dit kwartaal voor een internationale machinefabriek een nieuwe vorm van ontwikkelgesprekken uit en trainden (online) de drie hoogste managementniveaus. Deze training betrof de business strategie voor de komende jaren. Een succesvol project bij een ‘Nederlands trots’ bedrijf dat wereldwijd marktleider is voor specifieke machines in de banden en pharma industrie.

Daarnaast organiseerde Tornak dit kwartaal teambijeenkomsten voor diverse bedrijven en projecten, individuele coaching, project start up’s en leergangen.  

Gepersonaliseerd leren neemt in combinatie met onze action learning aanpak een steeds belangrijker plaats in. We zijn op weg om deze methoden van leren te kunnen uitbreiden naar meer maatschappelijke thema’s zoals gebiedsontwikkeling, omgevingswet en zorgsector.