Kwartaalrapportage herfst 2022

Kwartaalrapportage herfst 2022

Ons vak blijft sterk ik beweging. Bijeenkomsten zijn vaak korter en meer gespreid in de tijd en vinden bovendien afwisselend plaats: fysiek en online.

Leerlijnen

Met onze ‘leerlijnen’ bewegen we mee met deze  trend. Een leerlijn omvat verschillende activiteiten die naadloos aansluiten bij de praktijk. Intervisie en kennisworkshops, maar ook simulaties en korte vaardigheidstrainingen zijn eenvoudig in te passen in het werkproces en bovendien individueel op maat te maken.  Zo hebben we onlangs voor een van oorsprong Nederlands Concern leerlijnen ontwikkeld gekoppeld aan de businessstrategie en groei/markt doelstellingen.  De gekozen leeractiviteiten zijn gebaseerd op de persoonlijke doelstellingen van de zestig managers, waarbij hun persoonlijke doelstelling centraal staat. Acht tot tien korte leerwerkinterventies leiden in een half jaar naar verrassende resultaten! In samenwerking met de interne regiegroep wordt dit concept nu uitgewerkt voor een aantal buitenlandse locaties.

Dezelfde ontwikkelingen zien we bij organisaties in de Bouw & Infra en Gezondheidszorg: we zijn op afroep beschikbaar en wanneer de situatie erom vraagt treden we op als procesbegeleider en/of samenwerkingscoach.

Vanzelfsprekend organiseren we ook nog activiteiten die juist plaatsvinden op wat afstand van de werkplek en daarmee op andere wijze gelegenheid bieden tot reflectie en verbinding. Een ‘ouderwetse’ tweedaagse, waarin tijd en aandacht is voor elkaar en de werkdruk ontbreekt, kan de juiste boost geven aan het proces van verandering en versnelling.

Verhuisd

Door verhuizingen van onze adviseurs verspreiden we ons over het land en hebben daarom behoefte aan een centrale plek. Daarom verhuizen we naar Vianen. Een verzamelpand van ondernemingen waar we een eigen plek hebben met voldoende parkeergelegenheid. Daarnaast biedt deze plek ons de gelegenheid om vanuit creativiteit de verbinding met andere partijen te versterken. 

Ons nieuwe adres: Hagenweg 3, 4131 LX Vianen

(Klanten krijgen hier nog nader bericht over)

Verder nieuws

Met ingang van oktober verwelkomen we onze nieuwe collega Robert Jan Hesselink! Hij zal zich binnenkort voorstellen.