assessments Integraal projectmanagement IPM

Tornak is aanjager van meetbare veranderingen, die dienstbaar zijn aan de vraag. Om recht te doen aan de verscheidenheid aan vraagstukken, beschikt de Tornak Groep over diverse assessments. Een greep uit deze assessments tref je hier aan. Vele zijn zowel in te zetten op individueel-, team- als organisatieniveau en vele maken gebruik van 360-graden feedback. Dat wil zeggen dat je zelf vragen beantwoordt en dat je ook een aantal mensen uit jouw omgeving verzoekt vragen te beantwoorden. Daarmee krijg je een eigenbeeld en een omgevingsbeeld en die beelden naast elkaar leveren veel informatie op voor het begeleidende gesprek.

TORNAK ASSESSMENTS

Om inzicht te krijgen in jouw leiderschapsgedrag. Deze analyse wordt door jouzelf en een groep waarnemers ingevuld en zo krijg je een goed beeld van hoe je overkomt als leidinggevende.

TIP geeft inzicht in vaardigheden die nodig zijn om succesvol te zijn in een internationale omgeving.

Om inzicht te krijgen in hoe jij dingen voor elkaar krijgt zonder dat je gebruik kunt maken van formele bevoegdheden.

Persoonlijk kompas waardoor je inzicht krijgt in wat je wilt realiseren in de wereld, naar welke levensgebieden momenteel de aandacht uitgaat en hoe je je daarbij voelt.

Deze competentiemeter maakt duidelijk wat jouw kracht is, en waar mogelijkheden zijn voor ontwikkeling in het vak van jongerenwerker.

Omdat reflectie in elke functie en rol je inzichten kan verschaffen en je daarmee effectiever kunt zijn in je werk en leven. Dit instrument is breed inzetbaar.

Personen die inzicht willen krijgen in hun emotionele intelligentie kunnen gebruik maken van de Bar On EQ-i test. Om aan de slag te gaan met veerkacht is de Bar On Eq-i test zeer geschikt.

De TOA geeft inzicht in het gedrag van teamleden en hun onderlinge interactie. Voor elk team kan een ‘ideaalprofiel’ opgesteld worden. De TOA is geschikt voor zowel goed functionerende teams als teams die zich bewust anders willen ontwikkelen.

IFMS maakt de gedragscompetenties en het kennisniveau van medisch specialisten inzichtelijk en bespreekbaar en zorgt daarmee voor het goede gesprek.

Voor Professionals die in hun werk voor de uitdaging staan om ‘regie te voeren’ in een ambtelijke omgeving. Deze professionals krijgen inzicht in hun effectiviteit dankzij de Regisseur.

De inzet van Radar levert een bijdrage aan de professionele ontwikkeling van zowel individuele fondsenwervers als fondsenwervende teams. En daarmee investeer je als organisatie op een zinvolle manier in jouw fondsenwervers.

Voor projectmanagers omdat zij een specifieke rol als leider hebben, de spil zijn van het team en hebben te maken met een dynamische omgeving. Zij moeten grip krijgen en houden op de inhoud én de voortgang van een project. Grip op je eigen effectiviteit daarin biedt de “Projectmanager” tool.

Laat je gegevens achter en wij zullen je helpen met zoeken naar het juiste assessment