Vacature

Trainer – procesbegeleider m/v

minimaal 3 dagen per week

 

Tornak voert veel opdrachten uit onder andere op het gebied van projectmatig werken, projectcoaching, leiderschapsontwikkeling en organisatieontwikkeling. De klantenkring is zeer gevarieerd: van uitvoeringsorganisaties (zowel opdrachtgevers als opdrachtnemers) in de wereld van Bouw & Infra tot kennisinstituten tot grote internationale bedrijven. Thema’s als veranderende samenwerkingen, invoering van nieuwe werkwijzen, omgevingswet, professionalisering projectmatig werken en teamcoaching zijn vaak de aanleiding om met ons het gesprek aan te gaan.

Voor ons vaste team komen wij graag in contact met een trainer/ procesbegeleider die op ondernemende wijze wil bijdragen aan de realisatie van de maatschappelijke opgaven van onze klanten. Het zelfstandig geven van gedragstrainingen maakt onderdeel uit van het werkpakket. We verwachten dat je gesprekspartner kunt zijn op alle niveaus in organisaties. Voor deze functie zoeken we geen freelancer, maar juist iemand die zich wil committeren aan Tornak (midlancing kan zeker).

Ben je geïnteresseerd om kennis te maken en ons vak te verkennen? Aarzel niet en mail ons op info@tornakgroep.nl of bel 085 9020075.